City Fashion - East Gate Mall

Почетна > Брендови > City Fashion

City Fashion

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://cityfashion.mk/

Телефон:

071/226-311

Социјални мрежи:

City Fashion е концепт на multibrand продавници каде се застапени високо реномирани светски дизајнерски брендови. Во портфолиото на City Fashion можете да ги најдете брендовите: “Karl Lagerfeld”, “Versace Jeans Couture”, “Elisabetta Franchi”, “Michael Kors”, “Furla”, “John Richmond”…