Adidas - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Adidas

Adidas

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.sport-m.com.mk/

Телефон:

078/268-749

Социјални мрежи:

Брендот adidas има долга историја и длабоко вкоренета врска со спортот. Неговото широко и разновидно портфолио и во спортските перформанси и категориите инспирирани од спортот се движи од големи глобални спортови до регионални базични настани и локалната култура на патики. Ова им овозможи на adidas да ги надминат културите и да станат еден од најпрепознатливите, најверодостојниs и иконски брендови и на спортскиот терен и надвор од него.
Клучни за нашиот успех и извршување на нашата стратегија „Own The Game“ се нашите луѓе и нашата култура. Тие го оживуваат нашиот идентитет, дефиниран според нашата цел, мисија и став.
Сé што правиме е вкоренето во спортот. Спортот игра поважна улога во се повеќе и повеќе луѓе, на теренот и надвор од него. Тоа е централно за секоја култура и општество и е основ за нашето здравје и среќа. Нашата цел, „Преку спортот, имаме моќ да ги промениме животите“, е начинот како ја водиме нашата компанија, како работиме со нашите партнери, како ги создаваме нашите производи и како се ангажираме со нашите потрошувачи. Ние секогаш ќе се стремиме да ги прошириме границите на човечките можности, да ги вклучиме и обединиме луѓето во спортот и да создадеме поодржлив свет.