Галерија - East Gate Mall

Homepage > Marka > Галерија

Галерија

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.galerija.com.mk/

Kontakto:

072/302-301

Kontakto:

02/3109-790

Mediat sociale:

Pan Europe Ltd. është një kompani e themeluar në vitin 1995. Që nga themelimi i saj ka qenë importues dhe distributor i autorizuar i programit SONY. Galeria është i vetmi importues dhe distributor i autorizuar i të njëjtës për territorin e Republikës së Maqedonisë dhe Kosovës. Duke vazhduar afrimin e produkteve SONY dhe SIEE-PlayStation me klientët, ata po hapin një dyqan ekskluziv dhe të specializuar “Galeria” në East Gate Mall.
Markat që mund t’i gjeni në Galerinë e vendosur në këtë qendër tregtare janë: SONY, SIEE-PlayStation, BOSE, REDRAGON, konzolat NINTENDO, lojërat dhe aksesorët, Razer, Dell dhe Logitech.