Bubble Bar - East Gate Mall
Назад

Bubble Bar

Отворено секој ден

Спрат:

01

Телефон:

071/348-477

Се зборува за најпопуларниот пијалок “Bubble Tea” прв пат донесен во Македонија.Вкусен и освежителен пијалок, базиран,кој потикнува од Тајван во раните 1980-ти а притоа е и многу здрав. Пукање Боба, и Тапиока топчиња што се користат во зелен или црн чај со mлеко со меурчиња крем ароми ,милк шејк,смути и кафе.