Unity Voucher - East Gate Mall
Назад

Unity Voucher

image of the store

Palestra Fitness Center е еден од водечките фитнес центри во регионот со површина од над 1.000м2. Во функција од 2021 година, нашата цел отсекогаш била да обезбедиме квалитетна услуга по конкурентни цени! Постојано го прошируваме нашиот асортиман и ја подобруваме нашата услуга за да обезбедиме нашите клиенти да ја добијат најдобрата вредност.

Ви ја претставуваме Unity Voucher програмата, каде како член на Palestra Fitness Center можете да добивате поволности секогаш кога купувате во фитнес центарот.

Како функционира?

Вашата членска картичка сега станува нешто повеќе – Вие отсега можете да плаќате со неа. Со внесување на одреден паричен износ како кредити на вашата картичка, секој член добива Palestra Family попуст на сите производи во нашиот бар. Вашите Unity Voucher кредити можете да ги искористите и за да ја закажете вашата следна Yumeiho масажа и да платите со истата. Предизвикај се себеси и искористи ги поволностите од Unity Voucher програмата во Palestra Fitness Center! 💪🏻