Дом и Уметност - East Gate Mall
?>

Дом и Уметност

image of the store

Спој помеѓу функционалност и мода

Не ја пропуштајте оваа единствена можност да го трансформирате вашиот дом. Обележете ги вашите календари од 12-ти до 17-ти октомври 2023 година и посетете го саемот за мебел и уредување на домот во East Gate Mall. Нашите излагачи не само што ќе ги изложат своите најдобри производи, туку и ќе ви понудат голема и функционална палета на нивните парчиња мебел. Од уникатни парчиња до комплетно преуредување на собите, ходниците, кујните и се што ви е потребно од мебел ќе биде поставено на едно место.

Од 12.10 до 17.10 East Gate Mall е местото kаде се остваруваат соништата за уредување на вашиот дом!

Главни спонзори на настанот:

Tehnokoop / NEF NEF Homeware.

Брендови кој ќе учествуваат:

Boho Concept Store / Energy Intelligence / Parallel Group / Property One – Real Estate & Development / Dormeo Home / JYSK.