Tezenis - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Tezenis

Tezenis

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.tezenis.com/

Телефон:

072/265-002

Социјални мрежи:

Бренд со космополитска вокација благодарение на мрежата на продавници која продолжува да расте: преку 500 продавници распространети низ 18 земји. Лансиран во 2003 година, брендот Tezenis го освои младиот пазар со колекциите на долна облека и домашна облека за неа, него и за најмалите. Лоунџ музика во позадина, голем простор за продавница, кој потсетува на американска мансарда, четкан бетонски под. Ова е идентикитот на продавниците Тезенис. Изгледот на продавниците на Tezenis е космополитски, колекциите се основни, млади и „лесни“, во континуиран развој, засилени секоја недела со нови артикли, посветени не само на жените и мажите, туку и на децата. Концептот на продажба е исто така различен: сите артикли се на преглед и можете да изберете како што сакате. Политиката на цени е исклучително конкурентна, угостителска за млада клиентела која бара вредност за парите.