Oysho - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Oysho

Oysho

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.oysho.com/wz/

Телефон:

02/5112-833

Социјални мрежи:

OYSHO е меѓународен бренд за спорт и рекреација, посветени на иновации, квалитет и одржливост.
Нудиме широка палета на технички колекции дизајнирани да постигнуваат максимални перформанси и комфорт за време на спортските активности.
Дополнително, нашите колекции за рекреација се посветени на функционалност и разновидност, кои се адаптира на секоја ситуација и потреба.
Во OYSHO, нашиот фокус е на спортот и активниот животен стил не мотивира да продолжиме со иновирање и подобрување, секогаш да го понудиме најдоброто на нашите клиенти.