Massimo Dutti - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Massimo Dutti

Massimo Dutti

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.massimodutti.com/mk/

Телефон:

02/5112-848

Социјални мрежи:

Massimo Dutti е основан во 1985 година и беше купен од Inditex во 1991 година. Сега има над 790 продавници на повеќе од 75 пазари.

Марката првично беше насочена кон машката мода. Почнувајќи од 1995 година, женската мода беше лансирана во сите нејзини димензии: од најурбаните линии до полежерните. Со ова, Масимо Дути се консолидираше на сите нивоа како групација со национален и меѓународен раст, која денес има над 10.000 вработени.

Од септември 2006 година, Масимо Дути целосно ги дизајнира и продава следните линии:

Женски: женска облека, додатоци, мириси

Машки: Машка облека, Додатоци, Лично кроење, мириси