Комерцијална Банка - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Комерцијална Банка

Комерцијална Банка

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.kb.com.mk

Телефон:

02/3169-467

Телефон:

02/3169-492

Социјални мрежи:

Работно време
09:00 – 18:00 часот од понеделник до петок
09:00 – 14:00 часот во сабота

Кат Приземје
Веб страна www.kb.com.mk

Комерцијална банка АД Скопје е една од водечките банки во Република Северна Македонија, која во своето долгогодишно работење изгради имиџ на банка со традиција, доверба, сигурност, иновативност и силна домашна и меѓународна репутација. Како универзална приватна банка нуди широк асортиман на банкарски активности. Во експозитурата на Комерцијална банка во East Gate Mall ви нудиме денарски и девизен платен промет, менувачко работење и Western Union, кредитирање физички лица и микрокредити за правни лица, банкарски картички, одобрување дозволено пречекорување, осигурување, пензиски шеми, продажба на удели во КБ Публикум и останато. Единствена банка во молот, која нуди модерен дигитален сервисен центар достапен на клиентите 24/7, каде може да се вршат готовински уплати и исплати на банкомат, менувачки трансакции на банкомат, плаќање сметки за јавни услуги, подигнување извод од трансакциска сметка. Преку широко распространетата мрежа на филијали, експозитури, банкомати и ПОС терминали, која постојано се зголемува, Банката е блиску и секогаш на услуга на крајните корисници.