Kigili - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Kigili

Kigili

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.kigili.com/

Телефон:

02/3109-911

Социјални мрежи:

Како Kiğılı, ние сме бренд за машка облека фаворизиран од модерни, рационални и успешни мажи во Турција. Продолжуваме да бидеме незаменливи за професионалците во градот со нашата иновативна визија што им пркоси на годините и со нашите колекции од светска класа. Заземаме пионерска улога со иновациите што ги носиме во модниот сектор и ги презентираме трендовите по вкус на мажите интерпретирајќи ги со наши линии.

Нудејќи опции за различни возрасни групи, нашите колекции им даваат на мажите најудобно искуство со облека секој ден од неделата. Одела што ви овозможуваат слободно да се движите на зафатен деловен состанок; лежерните дизајни кои нудат удобност за неделен појадок, најстилските смокинг за специјални прилики или трикотажата што ве загрева за ски одмор се некои од факторите кои го збогатуваат вашето искуство во Кигили.

Денес нудиме услуга со 225 продавници во 67 провинции на Турција и вкупно 26 продажни места во Австрија, Франција, Кипар, Ирак, Грузија, Туркменистан, Македонија, Саудиска Арабија, Казахстан, Русија, Косово, Азербејџан, Бугарија, Италија. , Германија. Испраќаме преку 150.000 парчиња неделно до скоро 300 продажни места кои се шират низ целиот свет. Како Kiğılı, имаме за цел да бидеме еден од најдобрите 10 светски брендови кои ни доаѓаат на ум во однос на машката облека додека работиме со визијата да бидеме еден од светските модни гиганти.

И исто така; ние ги продолжуваме нашите напори во странство да бидеме сфатени како „Бренд на Турција“ наместо „Произведено во Турција“.