Галерија - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Галерија

Галерија

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.galerija.com.mk/

Телефон:

072/302-301

Телефон:

02/3109-790

Социјални мрежи:

Пан Европа Л.Т.Д. е компанија основана во 1995 година. Од самото основање e овластен увозник и дистрибутер на програмата на SONY . Галерија е единствен овластен увозник и дистрибутер на истата за територијата на Република Македонија и Косово. Продолжувајќи со доближување на производите од SONY и SIEE-PlayStation до купувачите отвараат екслузивна и специјализирана продавница “Галерија” во East Gate Mall.
Брендови кои можете да ги најдете во Галерија лоцирана во овој трговски центар се: SONY, SIEE-PlayStation, BOSE, REDRAGON, NINTENDO конзоли, игри и додатоци, Razer, Dell и Logitech.