Donut Factory - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Donut Factory

Donut Factory

Отворено секој ден

Спрат:

01

Телефон:

070/252-252

Социјални мрежи:

Нашите крофни ги правиме на старомоден начин, концентрирајќи се на квалитетот и вкусот, но со модерен дизајн и модерна кутија. Секојдневно ги изработуваме нашите оригинални, уникатни, воздушести, полнети и рачно дизајнирани крофни. Крофните се секогаш свежи, полнети, меки, декорирани и благи. Имаме посветени дизајнери на крофни кои работат напорно, кои се грижат за ние да Ви ги продаваме највкусните, најсвежите, највпечатливите крофни во нашиот киоск во Ист Гејт Мол, седум дена во неделата. Нашата мисија е да произведуваме најквалитетни, најсвежи и највпечатливи крофни на планетата секој ден. Можете да не најдете во Ист Гејт Мол, 1 кат, на влезот од food court.