DM - East Gate Mall

Почетна > Брендови > DM

DM

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.dm.mk

Телефон:

02/3144-005

Социјални мрежи:

Со асортиман кој брои повеќе од 13.500 производа, dm дрогериите се познати по тоа што во нив може да се купи сè на едно место, започнувајќи од сегментот на нега и убавина, природна козметика, органска храна, лична хигиена, па сè до производи за домаќинство и нега на бебиња.
Со понуда на повеќе од 4.000 производи dm е воедно и најголем понудувач на приватна трговска марка на нашиот пазар, со идентичен квалитет на производите во сите земји.