Buenos Dias - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Buenos Dias

Buenos Dias

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://buenosdias.mk/

Телефон:

076/228-855

Социјални мрежи:

Мексикански ресторан со уникатно мени кое ќе ве направи да се чувствувате како да сте во Мексико.

Пронајдете го Buenos Dias на Caffe Avenue на приземје.