Boft - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Boft

Boft

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://boft.mk/contacts/

Телефон:

071/264-399

Социјални мрежи:

Boft e тука да ви помогне брзо и едноставно да ги зачувате Вашите спомени.
Испечатете ги Вашите слики од Instagram, мобилен телефон или пак направете селфи.
Зачувајте ги Вашите Instagram моменти засекогаш, испринтајте ги сликите директно од Вашиот профил.