BEOSPORT - East Gate Mall

Почетна > Брендови > BEOSPORT

BEOSPORT

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://rs.beosport.com/

Телефон:

075/340-376

Социјални мрежи:

Beosport е компанија со мрежа на малопродажни објекти кои се наоѓаат на најатрактивните – централни локации (трговски центри) во сите поголеми градови во регионов.

Beosport е официјален дистрибутер на големи светски брендови од fashion, casual, street гардероба, но исто така е дистрибутер на водечка спортска опрема од областа на скијање, тенис, outdoor, велосипедизам, како и action – extreme спортови.

Нашиот продажен асортиман ви нуди можност да бидете запознаени со најновите светски трендови преку брендовите како што се: Pepe Jeans, Superdry, ONeil, Quiksilver, DC, EMU. Исто така ви овозможуваме пристап до најсовремената технологија во спортска опрема преку брендвите кои се синоним за инвентивност и водечки перформанси: Wilson, Salomon, Atomic, Burton, Spyder, Carerra, The North Face, Suunto,…