SWAROWSKI - East Gate Mall

Homepage > Marka > SWAROWSKI

SWAROWSKI

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://royalhouse.mk/

Mediat sociale:

Marka Swarovski është një lider botëror në dizajnimin dhe prodhimin e bizhuterive të kristalta të punuara në perfeksion.

Në East Gate, ajo prezantohet me konceptin e ri, luksoz të dyqanit WonderLux, ku mund të përjetoni vërtet botën e kristalit në mënyra të reja.

Lista e produkteve që prodhon marka Swarovski është shumë mbresëlënëse dhe përfshin skulptura, figura në miniaturë dhe koleksione, dekor shtëpie, orë dhe aksesorë të modës. Me krijimtarinë e vazhdueshme, inovacionin dhe krijimin e tendencave të shumta, Swarovski është shndërruar në një simbol të teknologjisë premtuese të frymës së kristalit, ndërkohë që çdo bizhuteri tregon historinë e vet dhe të gjitha i bashkon tradita më shumë se 125 vjeçare dhe dizajn i patëmetë.