Evropa - East Gate Mall

Homepage > Marka > Evropa

Evropa

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://evropa.com.mk/

Mediat sociale:

AD Evropa: Një përrallë e ëmbël shijesh që garanton kënaqësi

Ndoshta mjafton të thuash se funksionon me sukses në treg që nga viti 1882 dhe menjëherë të vjen ndërmend “Evropa”.

“Evropa” është një kompani e cila ka lënë gjurmë në një numër të madh brezash dhe e mban këtë nam për më shumë se 135 vjet, gjë që e bën atë një nga kompanitë më të vjetra në industrinë e ëmbëlsirave në Ballkan. Duke përcjellë përvojën dhe duke e çuar cilësinë në nivelin më të lartë në shumë breza, ajo u bë ajo që është sot – një kompani industriale e qëndrueshme me një prodhim prej rreth 5.000 tonelata në vit dhe shitje në tregun e huaj dhe vendas.

“Evropa” filloi si një punishte tregtare për prodhimin e ëmbëlsirave, llokumit (e njohur edhe si delikates turk) dhe produkteve të ngjashme me sheqer. Sot është një fabrikë bashkëkohore që prodhon çokollata, vafera dhe karamele, një fabrikë me arritje të larta. Certifikatat për përmbushjen e standardeve të nevojshme flasin për cilësinë e pagabueshme të produkteve.

“Evropa” është gjithmonë e përditësuar me interesat e blerësve të saj dhe me trendet moderne në industrinë e ëmbëlsirave, çfarë paraqet arsyen e ribrendimit të një numri të madh produktesh dhe motivimit për zhvillimin e të rejave. Ne jemi duke punuar vazhdimisht për ridizajnimin e paketimeve ekzistuese.

Së fundmi, ne e kemi orientuar punën tonë drejt investimit në makineri të reja prodhimi dhe ambalazhimi në mënyrë që të jemi të përditësuar me trendet e paketimit të produkteve në tregun evropian.

Ne kemi zgjedhur besimin e konsumatorëve tanë prej kohësh, ndaj është qëllimi dhe synimi ynë që të mos lejojmë kurrë që kjo të ndryshojë.

Ndjeni kënaqësinë e shijes që shkon përtej kufijve dhe përtej pritshmërive tuaja.

Evropa – Fabrikë për kënaqësitë e vogla të jetës