ZINI RADHËN PËR ZBRITJE NË EAST GATE MALL! - East Gate Mall
?>

ZINI RADHËN PËR ZBRITJE NË EAST GATE MALL!

image of the store

Vizitoni East Gate Mall dhe vishuni nga koka te këmbët me pjesët tuaja të preferuara me çmimet më të mira. Këtu të pret pazari dhe zbritjet deri në -50%.

Tani mund të filloni të provoni stile të reja, kombinime të modës dhe të harroni të gjitha rregullat. Jini të guximshëm, autentikë dhe të përjetshëm.

Në qendrën tonë, moda bëhet frymëzimi juaj, ndërsa stili bëhet arma juaj më e fuqishme.

Një qendër tregtare për gjithçka.

Shitje në mes të sezonit:

 • XYZ – deri në 30% për artikuj të caktuar deri më 16.06.2024
 • Tommy Hilfiger – 30% zbritje të artikujve të caktuar
 • Gant – deri në 50% zbritje të artikujve të zgjedhur
 • USS Polo – deri në 50% zbritje
 • Hugo – zbritje të artikujve të caktuar
 • Fashion&Friends – deri në 30% zbritje të artikujtve të përzgjedhur deri më 16.06.2024
 • Timberland – 20% dhe 30% zbritje të artikujve të përzgjedhur deri më 16.06.2024
 • Armani Exchange – deri në 40% zbritje të artikujve të caktuar
 • Tudors – çmime më të ulëta për artikuj të caktuar
 • Orsay – zbritje deri në 70%
 • Bershka – promovim 30% zbritje të artikuve të caktuar
 • Tezenis – oferta speciale
 • Intimisimi – oferta speciale
 • Calzedonia – oferta speciale
 • Cropp – zbritje sezonale
 • Sara Fashion – super zbritje deri në 40% deri më 12.06.2024
 • Sport Vison – 1+1 = 50% e produktit më të lirë deri më 30.06.2024
  1+1+1 = produkti i tretë më i lirë falas deri më 30.06.2024
 • Intersport – 20% zbritje të koleksionit të ri
 • Buzz – deri në 40% zbritje të produkteve të shënuara deri më 30.06.2024
 • Sport Reality – 20% zbritje të një produkti deri më 30.06.2024
  30% zbritje të dy ose më shumë produkteve deri më 30.06.2024
 • Under Armour – 1+1 = 20% zbritje të bluzave me mëngë të shkurtra, shorceve dhe shapkave deri më 30.06.2024
 • Sport M – 20% zbritje të tërë asortimentit
 • Beo Sport – deri në 30% të koleksionit të ri
 • Kicks & Heelz – deri në 30% të koleksionit të ri
 • Biana Shoes – deri në 20% zbritje të koleksionit të ri
 • Mond – 20% shitje sezonale
 • Prima Optics – deri në 40% të markave të përzgjedhura deri më 15.06.2024
 • Dioptra Optics – zbritje deri në 70%
 • Max Optika – ekstra 15% zbritje për palë të dyta të syzeve deri më 30.06.2024
 • Zia – 15% zbritje të gjithçkaje deri më 14.06.2024
 • Bozinovski – zbritje të modeleve të orëve Evergreen
 • Ozdilek – oferta speciale
 • Tritex – aksion pranveror deri me 18.06.2024
 • Cosmo – oferta speciale javore
 • Bellina – zbritje të produkteve të caktuara
 • Neptun – oferta speciale
 • Benetton – 30% zbritje të artikujve të caktuar
 • Kigili  – 30% zbritje të koleksionit të ri
 • Twinset – deri në 40% në një pjesë të koleksionit pranverë-verë
 • Patrizia Pepe – deri në 40% në një pjesë të koleksionit pranverë-verë
 • Liu Jo – deri në 40% në një pjesë të koleksionit pranverë-verë
 • H&M – Shitje deri ne 50%
 • Sisley – zbritje të produkteve të caktuara
 • Steven Dockman – zbritje të produkteve të caktuara
 • Sizeer – zbritje të produkteve të caktuara
 • Sara Fashion Home – oferta speciale
 • Arthurs – oferta speciale
 • Beosport – oferta speciale
 • Calliope – oferta speciale
 • Calvin Klein Jeans – zbritje të produkteve të caktuara
 • Calzedonia – oferta speciale
 • Tezenis – oferta speciale
 • Extreme intimo – oferta speciale
 • Intimissimi – oferta speciale
 • JYSK – zbritje të produkteve të caktuara