April 2021

The Athlete’s Foot hyn në Maqedoni, m’u në East Gate Mall

Ivana Ilioska nga SPORT M zyrtarisht i dorëzoi planet për tre dyqanet ekipit të lizingut të East Gate Mall dhe tha, “Departamenti i sporteve në East Gate Mall do të jetë mbresëlënës dhe do të jetë një vend i preferuar për pazar, argëtim dhe rekreacion për të gjithë vizitorët. East Gate Mall është vendi i duhur për tre dyqanet tona të reja që do të zbukurohen sipas konceptit më modern që do të zbatohet në 5 muajt e ardhshëm.”

THE ATHLETE’S FOOT po vjen në Maqedoni për herë të parë përmes East Gate Mall dhe do të jetë një freskim i shkëlqyeshëm për sportdashësit. I njohur botërisht THE ATHLETE’S FOOT i përket grupit Intersport dhe ofron një larmi markash sportive, modelet e të cilave janë të rralla, në koleksione të kufizuara dhe nuk mund të gjenden në vitrinat e zakonshme të dyqaneve. Linjat anatomike, dizenjimi kryesor, si dhe pjesët inovative të promovuara nga emrat më të mirë në sport, janë përparësitë kryesore konkurruese të ATHLETE’S FOOT.

Adidas është një dyqan i dedikuar monobrand që mbulon 360m2 dhe do të jetë shtëpia e re e koleksioneve më të fundit autentike Adidas.

Dyqani më i madh i Intersporti hapet për herë të parë brenda një qendre tregtare në Maqedoni në një sipërfaqe prej 1100m2 si një dyqan me shumë marka që ofron një asortiment të madh të produkteve për secilin sport, si dhe praninë e shumë markave të shquara në të gjitha kategoritë.

Natasha Apostolov, Menaxhere e Lizingut deklaroi: “Departamenti i sporteve në East Gate Mall mbulon një sipërfaqe prej 3600 m2, me çfarë paraqet ofertën më të madhe sportive në rajon. SPORT M sjell marka tërheqëse tregtare, të cilat sportdashësit i presin me padurim.

lajme

LAJME TË NGJASHME

...
TINEX hap një hipermarket modern në East Gate Mall

HAPET TINEX I PARË BRENDA QENDRËS TREGTARE që nga tetori i këtij viti, i cili do të jetë një kombinim inovativ i Super Tinex dhe Delicatessen Tinex.

...
Kryeministri Zaev viziton East Gate Mall

Kryeministri Zaev shprehu kënaqësinë e tij për të qenë një nga vizitorët e parë në East Gate Mall, qendrën më moderne tregtare në Ballkan, e cila tërhoqi emra të shquar markash nga e gjithë bota.

...
NEPTUN është lider i teknologjisë inovative në East Gate Mall

NEPTUN, lider i teknologjisë inovative dhe teknikës së bardhë në Maqedoni, hap dyqanin e tij të 26-të si një dyqan "kryesor" në East Gate Mall.

...
Markat e modës ”LPP” nga Evropa Qendrore dhe Lindore hapin dyqanet e tyre të para në East Gate Mall në Shkup

LPP SA është grupi që menaxhon pesë marka të njohura: Reserved, Mohito, House, Cropp dhe Sinsay. Çdo markë ka për destinim një grup të ndryshëm të synuar; ofron një stil të ndryshëm dhe përfaqëson një mënyrë të ndryshme të të shprehurit.

...
Të gjitha markat Inditex vijnë në East Gate Mall

Manjati botëror i modës nga Spanja, Inditex Group, do të marrë me qira hapësirë biznesi për të gjitha markat e saj, në mënyrë që shtatsheja e famshme të gjenden në vetëm një vend të "East Gate Mall".