Usta Pideci - East Gate Mall
Kthehu

Usta Pideci

Hapur çdo ditë

Kati

01

Kontakto:

02/3167-988

“Usta Pideci, i themeluar në vitin 2019 nga zinxhiri kryesor i restoranteve të ushqimit të shpejtë në Turqi, TAB Gida, është marka e dytë e kompanisë e krijuar nga TAB Gida me përvojën e saj 26 vjeçare, pas zinxhirit më të madh të Turqisë Doner Kebab Usta Donerci. Usta Pideci i cili ofron varietete të shijshme pide të bëra nga përbërës të zgjedhur me kujdes, ushqime dhe mish viçi të furnizuar nga burime të besueshme dhe me përkushtim ndaj metodave klasike, fton adhuruesit e pides të shijojnë shijet turke nën sloganin "Hani pide vetëm nga mjeshtri!" Menyja e përzemërt, Usta Pideci të tërheq si për sytë ashtu edhe për xhepat. Usta Pideci u shërben njerëzve me mbi 42 restorante në Turqi."