Jes Pasta - East Gate Mall
Kthehu

Jes Pasta

Hapur çdo ditë

Kati

01

Kontakto:

076/445-909

Bari i parë i makaronave në Shkup me makarona të freskëta. Në Yes Pasta ka një zgjedhje nga 5 shije makaronash dhe mbi 25 kombinime salcash. Konsumatorët zgjedhin llojin e makaronave dhe salcës dhe ushqimi përgatitet në të njëjtën kohë para tyre. Konsumatori ka mundësi të ndjekë të gjithë procesin e përgatitjes, sepse kuzhina e Yes Paste funksionon në Sistemin e Kuzhinës së Hapur.