Biçikleta e përsosur për fëmijën tuaj - East Gate Mall
Kthehu

Biçikleta e përsosur për fëmijën tuaj

image of the store

Në dyqanin Krsh gjeni Biçikletën më të bukur Balance, Mima Zoom.

Moderne, unike në dizajnin e saj dhe më e rëndësishmja – e sigurt, befasoni të dashurit tuaj me këtë biçikletë argëtuese.

Shihemi në katin +01 në East Gate Mall