Pandora rreth për të luajtur për ju dhe të dashurit tuaj! - East Gate Mall
Kthehu

Pandora rreth për të luajtur për ju dhe të dashurit tuaj!

image of the store

Këtë verë, bini në sy me stilet e reja të personalizuara dhe zbuloni pjesët që na lidhin, por edhe na dallojnë me PANDORA ME.
Vizitoni dyqanin Pandora në East Gate Mall, në katin përdhese.