Gëzohuni me asortimentin e mrekullueshëm të Pandorës! / Zbritja në dyqanet Pandora ka filluar! - East Gate Mall
Kthehu

Gëzohuni me asortimentin e mrekullueshëm të Pandorës! / Zbritja në dyqanet Pandora ka filluar!

image of the store

Shfrytëzojeni mundësinë për të blerë bizhuteritë tuaja të preferuara të punuara me dorë nga asortimenti i zgjedhur me kujdes dhe hapërroni në ditët frymëzuese të Pandorës. Pandora ju jep mundësinë që nga data 1 korrik 2022, të blini disa nga produktet me 30% zbritje!
Na vizitoni dhe bëhuni arsyeja e dikujt për të buzëqeshur!