FILLON FESTIVALI VEROR I LIBRIT 2022 NË TRI - UDHËTOJMË ME DHE NË LIBRA GJATË GJITHË VERËS - East Gate Mall
Kthehu

FILLON FESTIVALI VEROR I LIBRIT 2022 NË TRI – UDHËTOJMË ME DHE NË LIBRA GJATË GJITHË VERËS

image of the store

Me afrimin e verës, të gjithë lexuesit presin me padurim Festivalin Veror të Librit, i cili tradicionalisht mbahet në TRI nga data 20 qershor deri më 20 gusht. Kështu këtë vit, nën sloganin “Çdo faqe – një stacion i ri”, në të gjitha libraritë e TRI dhe kniga.mk do të gjeni një ofertë që do t’ju mundësojë sa më shumë libra nën hijet e dendura, në plazhet me rërë, në pyll ose vetëm në zemër.

Lërini librat dhe lërini t’ju lënë një përshtypje të qëndrueshme nga një verë e mrekullueshme. Shumë tituj të rinj që do të mbërrijnë gjatë festivalit, zbritje të mëdha deri në 70% dhe mënyra sasiore për të marrë sa më shumë libra, janë vetëm disa nga avantazhet e këtij festivali.

“Ndodhi një verë” nga Tessa Bailey dhe “Bote e mrekullueshme, ku je” nga Sally Rooney janë dy hitet e shumëpritura letrare botërore që do të jenë ndër risitë. ” Kronika e zogut” do të vendoset në seksionin e bibliotekës së shtëpisë me emrin Murakami, ndërsa “Pengjet “, ” Kutia e hijes ” dhe ” Vajzat që digjen” presin në radhë, trilerët që do t’ju rrëqethin nga koka te këmbët. Kurse në edicionin popullor të shkencës dhe psikologjisë, “Trupi kujton” dhe “Guximi për të qenë vetja” do të shkëlqejnë gati për t’ju dhënë gjallëri pozitive.

Katalogu i festivalit është në linkun në vazhdim https://bit.ly/3y1yTfg. Aty janë të gjithë titujt që duhet të keni me vete kur udhëtoni me dhe në libra. Kur destinacioni është zemra, librat janë bileta!