Vitana - East Gate Mall
Kthehu

Vitana

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://vitana.mk

Mediat sociale:

Изберете здрава храна, изберете ВИТАНА.

Наша визија: Создавање на одржлив свет од семе до готов производ.

Наша мисија : Да го дадеме нашиот личен придонес кон подобрување на здравјето на луѓето со природна, органска и нутритивна храна.

Производите на ВИТАНА се внимателно одбрани и висококвалитетни, произведени од реномирани одгледувачи од локалната заедница и целиот свет. Нашата цел е да понудиме природна, органска и нутритивна храна наменета за сите оние што сакаат да инвестираат во зачувувањето на своето најголемо богатство – здравјето.

Активно работиме на проширување на нашето портфолио и на наше огромно задоволство бројот на здрави, органски и нутритивни производи во нашата палета секојдневно расте, а со тоа и бројот на задоволни конзумери и купувачи неизбежно се зголемува постојано.

 

Како сертифицирана компанија за органска храна на МК и ЕУ-пазарот, станавме дел од глобална мрежа на компании кои ги нудат своите производи под брендот органско.

Во East Gate Мall, на првиот кат, до делот за храна можете да го најдете здравото катче на ВИТАНА, каде можете да ги најдете сите наши производи.

Да изгледате и да се чувствувате прекрасно не е привилегија, туку избор!