Preplet - East Gate Mall
Kthehu

Preplet

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://preplet.mk/

Mediat sociale:

“Preplet është një studio dizajni me konceptin e vet e themeluar në vitin 2013 në Shkup, Maqedoni. Në Preplet mund të gjeni një shumëllojshmëri produktesh të dizajnuara, dhurata kreative për ditëlindje, kartolina urimi, aksesorë shtëpie dhe shumë detaje të tjera të vogla që me siguri do t’ju tronditin mendimet pozitive.

Ajo që e bën markën Preplet unike dhe të dallueshme janë mendimet pozitive të shkruara në gjuhën maqedonase (cirilike) dhe angleze, të cilat i bëjnë të gjithë të aftë të lidhen me një moment dhe situatë të caktuar dhe t’i përjetojnë ato në mënyrën e tyre dhe individuale.

Gama e produkteve plotësohet me paketim unik dekorativ, kuti dhuratash, konfeti dhe ngjitëse që mund të përdoren për të paketuar shpejt dhe me lehtësi çdo dhuratë dhe për të shtuar një shënim të personalizuar.”