Prenatal - East Gate Mall
Kthehu

Prenatal

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.prenatal.com/

Prénatal SpA mbërriti në Itali me dyqanin e saj të parë në Milano në vitin 1963. Me më shumë se 50 vjet histori, ajo është bërë një shenjë referimi për të gjitha nënat.

Prénatal Spa është pjesë e Grupit Prénatal Retail dhe është i pranishëm në Spanjë, Portugali dhe Greqi.

Në asortimentin e pasur të markave më të mira në botën e kujdesit për fëmijët, ai kombinon një gamë të gjerë veshjesh teknike për nënat e reja dhe veshje “të përshtatura” për bebe dhe fëmijë: të gjitha krijimet ekskluzive nën markën Prénatal.

Rrjeti i dyqaneve Prénatal ofron shërbime të dedikuara si: Vip card, Takimet e Nënave, Listën e lindjes, Informata për Nënat, këndin e kujdesit dhe ambientin e relaksimit.”