Opposite - East Gate Mall
Kthehu

Opposite

Hapur çdo ditë

Kati

01

“Marka e modës OPPOSITE shquhet për koleksionin e këpucëve dhe çantave, duke ndjekur gjithmonë trendet më të fundit në dizajn dhe duke pasur çmime të përballueshme.

Marka OPPOSITE është frymëzuar nga një grua moderne, stili i saj i jetesës, familja … duke i ofruar besimin, mbështetjen dhe rehatinë e saj kudo që shkon … nga puna, shkolla, pushimet, shoqërimi me miqtë, mbledhjet familjare … gjithmonë duke u kujdesur për buxhetin e saj.

Ne bëhemi pjesë e Qendrës Tregtare East Gate, duke konfirmuar se dëgjojmë gjithmonë nevojat e klientëve tanë, me dëshirën e zjarrtë për të qenë gjithmonë pranë tyre.

Vizitoni dyqanet tona, zbuloni vetë pse thonë se OPPOSITE është dashuria prej shekujsh dhe gjeni çiftin tuaj perfekt!