Oliver Weber - East Gate Mall

Homepage > Marka > Oliver Weber

Oliver Weber

Hapur çdo ditë

Kati

00

Kontakto:

070/696-177

Mediat sociale:

“Oliver Weber u themelua në vitin 1994 në Mils, në zemër të Austrisë, shtëpia e kristaleve më të famshme të prera.
Bizhuteritë Oliver Weber janë bërë ekskluzivisht me Kristal nga Swarovski®, kristalet e cilësisë më të lartë në treg. Çdo bizhuteri në koleksionin tonë i nënshtrohet një kontrolli të saktë të cilësisë dhe të gjitha kristalet vendosen me dorë me kujdesin maksimal.
Koleksioni Oliver Weber nënvizon kreativitetin e pafund të kristaleve Swarovski® dhe i bashkon ato në kombinime magjike të dritës dhe ngjyrës. Ngjyra e zbehtë e kristaleve varion, nga transparenca klasike në nuancat e thella të së kuqes, blusë dhe jeshiles, ndërsa materialet janë të veshura me 18 ct. ar, rozë flori dhe rodium për të mbajtur shkëlqimin.
Që në fillim, qëllimi i markës Oliver Weber ishte të zhvillonte një koleksion bizhuterish që pasuron tregun e bizhuterive të kristalta me një shkallë të lartë kreativiteti. Me mbi 1500 bizhuteri individuale, Koleksioni Oliver Weber ofron diçka për çdo rast për të gjithë.
Falë Oliver Weber dhe ekipit të tij të stilistëve ndërkombëtar, kufijtë midis modës dhe bizhuterive po shpërbëhen gjithnjë e më shumë. Bizhuteritë tona po bëhen një pjesë thelbësore e veshjeve të përditshme, duke kompletuar veshjen dhe duke fituar një stil të jashtëzakonshëm: një luks të përballueshëm që i përshtatet çdo rasti dhe shijeve të llojllojshme.”