O Bag - East Gate Mall
Kthehu

O Bag

Hapur çdo ditë

Kati

00

Mediat sociale:

O Bag është një markë italiane e modës e themeluar në Itali në vitin 2009 me emrin Fullspot, me fokusin fillestar të vendosur në orët tashmë të njohura të orës O. Falë inovacionit në materiale (konkretisht polimer EVA) në 2012 u realizua çanta e parë O. Të gjitha format e mëvonshme të çantave dhe aksesorëve të modës karakterizohen nga dizajni minimalist dhe modular. Përveç materialeve lehtësisht të qëndrueshme nga të cilat prodhohen çantat dhe aksesorët e tyre, koncepti i markës “Do It Yourself” është bërë unik dhe popullor në të gjithë botën.