New Age - East Gate Mall
Kthehu

New Age

Hapur çdo ditë

Kati

-01

Mediat sociale:

“New Age” filloi me punë në shtator të vitit 2015. Që në fillim, qëllimi kryesor i kompanisë ishte rritja e ndërgjegjësimit të njerëzve përmes prezantimeve në fabrikë se gjumi i shëndetshëm është baza kryesore për një jetë më të mirë, më të gjatë dhe më të shëndetshme.
Ne ia kemi arritur qëllimit tonë fillestar, kemi krijuar një program produktesh që aktualisht po ndihmojnë mijëra njerëz në të gjithë vendin tonë. Ajo që sinqerisht na bën të ndihemi krenarë dhe të suksesshëm është numri i më shumë se 20,000 përdoruesve të kënaqur të produkteve tona.

Përpjekja e përditshme për të qenë numri 1 në fushën tonë, të ndihmuar nga përvoja jonë e gjatë dhe të frymëzuar nga trendet më të fundit të teknologjisë italiane, gjermane dhe amerikane, kemi arritur të sjellim dhe patentojmë produktet më të mira aktualisht për gjumë të shëndetshëm, masazh dhe filtrim të ujit.

Ekipi ynë përbëhet nga ekspertë me përvojë shumëvjeçare, por edhe bashkëpunëtorë të rinj, premtues, të arsimuar, të cilët do të kapin më së miri avantazhet dhe veçantinë që ne si markë ofrojmë në treg.
Ne punojmë sipas standardeve më të larta dhe mbajmë gjithmonë premtimet dhe marrëveshjet tona.
Inovacioni është një segment kryesor në produktet tona dhe ne jemi gjithmonë në hap me të.
Klientët tanë të kënaqur janë reklama jonë më e mirë dhe prova e vlerave tona të vërteta.

Pas 5 vitesh histori suksesi, nderi dhe kënaqësie arritëm t’i sjellim produktet më pranë jush. Në maj të vitit 2020 u hapën sallonet tona në Shkup, Ohër dhe Prilep.”