Natura Therapy - East Gate Mall

Homepage > Marka > Natura Therapy

Natura Therapy

Hapur çdo ditë

Kati

-02

Faqe interneti

https://www.naturatherapy.mk

Kontakto:

078/285-327

Kontakto:

/

Kontakto:

070/230-720

Mediat sociale:

“NATURA THERAPY është një lider tregu në zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e suplementeve ushqimore natyrale me cilësi të lartë; inovative të dizajnuara për të përmirësuar dhe ruajtur shëndetin e njeriut. Ne kontribuojmë fuqimisht në zhvillimin e ndërgjegjësimit kolektiv dhe ndërgjegjësimit të qytetarëve për rëndësinë dhe nevojën ndryshimit të stilit të jetës dhe përdorimit të suplementeve ushqimore natyrale për të siguruar potencialin maksimal të jetës për çdo individ.
Kompania zë një pozicion lider në tregun vendas dhe ofron një gamë të gjerë të suplementeve të reja, inovative ushqimore, të cilat ndjekin trendet aktuale të tregut botëror, njohuritë moderne shkencore dhe nevojat shëndetësore, si dhe sfidat e qytetarëve tanë dhe njerëzve në përgjithësi.
Praktika jonë përfshin analiza të rregullta të tregut dhe konsumatorëve, monitorim dhe aplikim të zbulimeve më të fundit shkencore në segmentin e mjekësisë së stilit të jetesës, të ushqyerit, fitoterapisë dhe ushqimit funksional, blerjen e lëndëve të para specifike të cilësisë së jashtëzakonshme nga furnitorë të njohur nga vendi dhe bota për zhvillimin e formulave të sofistikuara për prodhimin e suplementeve dietike që janë dëshmuar se ndihmojnë në parandalimin dhe trajtimin e një game të gjerë sëmundjesh, gjegjësisht ruajtjen dhe përmirësimin e shëndetit të konsumatorëve.
Ne kemi krijuar një fabrikë moderne prodhimi, me pajisje moderne për prodhimin e suplementeve ushqimore inovative në formën e ekstrakteve unike, kapsulave, tabletave dhe pijeve funksionale, ndërkohë që produktet e zhvilluara janë nën kontroll të vazhdueshëm nga institucionet përkatëse kombëtare për standardizimin, sigurinë dhe cilësinë.
NATURA THERAPY bashkon një ekip ekspertësh me përvojë shumëvjeçare profesionale dhe arsim përkatës në teknologji dhe prodhim, mjekësi dhe ushqim, me menaxherë të dëshmuar në fushat e menaxhimit, marketingut dhe marrëdhënieve me publikun, të bashkuar dhe të përkushtuar fuqishëm ndaj misionit të kompanisë.