Mega Mobile - 5G Store - East Gate Mall
Kthehu

Mega Mobile – 5G Store

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://megamobil.mk/

Mediat sociale:

“Megamobil është themeluar në vitin 1996. Që nga fillimi ofron shërbime në fushën e elektronikës, telekomunikacionit, pajisjeve portative si dhe shërbimin dhe shitjen e pjesëve të këmbimit dhe aksesorëve për to.

NE jemi ndër furnizuesit kryesorë të pajisjeve, komponentëve dhe aksesorëve të dedikuar për pajisje mobile në tregun maqedonas. Ne u ofrojmë klientëve tanë një kombinim ideal të produkteve cilësore, shërbime të shpejta dhe efikase, partneritete të besueshme dhe kushte tërheqëse.

Oferta jonë është gjithmonë aktuale, të gjitha produktet janë të cilësisë së dëshmuar dhe ofrojmë gjithmonë vetëm më të mirën.

Portofoli ynë përfshin një qendër shërbimi moderne profesionale, të pajisur me pajisje moderne nga prodhuesit kryesorë si Weller, Ersa dhe të tjerë, gjithashtu ka një staf të kualifikuar profesionalisht me teknikë shërbimi të trajnuar mirë që sfidojnë çështjet e përditshme. .

*Në vitet e fundit, numri mesatar i pajisjeve të servisuara çdo vit në shërbimin tonë është rreth 20,000.

Ne po evoluojmë vazhdimisht dhe ndjekim risitë dhe trendet teknologjike në të gjitha fushat e elektronikës, teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit.

Për shkak të ritmit të shpejtë të tregut, kërkohet nga ne vigjilencë e madhe dhe një shkallë e lartë fleksibiliteti. Kemi bashkëpunim të vazhdueshëm, afatgjatë dhe të suksesshëm me mbi 550 bashkëpunëtorë afarist – tregtarë në të gjithë vendin.

“Angazhimi ynë ndaj konsumatorëve, prirja jonë ndaj tregtarëve, kujdesi ynë për ekipin tonë dhe përgjegjësia jonë profesionale janë një nxitje që na udhëheq dhe na dallon nga kompanitë e tjera konkurruese në vend”.