Marra - East Gate Mall

Homepage > Marka > Marra

Marra

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://marra.mk/

Kontakto:

043/552-310

Mediat sociale:

Marra është markë maqedonase e krijuar sipas masave dhe standardeve të kompanive botërore të modës për prodhim dhe shitje. Qëllimi kryesor është t’u jepet konsumatorëve qasje në aksesorë të modës me cilësi të lartë me dizajne unike dhe çmime të shkëlqyera. Kjo është arsyeja pse ata plasojnë prodhimin e tyre me risi të vazhdueshme në dizajn dhe prezantim të rregullt të koleksioneve të reja, si dhe aksesorëve të modës për raste të veçanta festash. Nga Marsi 2022, Marra hapi edhe sallonin e saj të parë në East Gate Mall, ku konsumatorët mund të shikojnë produktet më hollësisht.