Green Mobile - East Gate Mall
Kthehu

Green Mobile

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://greenmobile.mk/

Mediat sociale:

Green Mobile është një kompani e krijuar për të rritur konkurrencën në tregun e telefonisë celulare dhe shërbimeve celulare në mënyrë që të sjellë një ofertë më të mirë dhe më fleksibël për çdo klient si person privat apo afarist. Pas kompanisë sonë qëndrojnë tashmë operatorët kabllorë me përvojë, KDS Kabelnet DOO dhe Kablekall DOOEL, të cilët janë të pranishëm në treg për më shumë se 20 vjet dhe të cilët arrijnë të përmbushin kërkesat e çdo konsumatori në një kohë digjitale, kohë të zhvillimit të shpejtë teknologjik dhe të kontribuojnë për zhvillimin dhe disponueshmërinë e televizionit kabllor dhe internetit në territorin ku ata janë të pranishëm.