Fashion House - East Gate Mall
Kthehu

Fashion House

Hapur çdo ditë

Kati

00

Ralph Lauren është një korporatë amerikane e themeluar në vitin 1967 që dizajnon dhe prodhon veshje, aksesorë dhe produkte të dizajnit të brendshëm. Korporata menaxhon disa marka duke përfshirë: Ralph Lauren Black Label, Ralph Lauren Purple Label, Ralph Lauren Blue Label, Lauren Ralph Lauren, Club Monaco, Chaps, dhe POLO Ralph Lauren që është marka kryesore e korporatës.
Lacoste është një stil jete i krijuar nga shpikja e kampionit të tenisit Rene Lacoste, i cili, duke dashur të krijojë një veshje relaksuese, por elegante, krijoi këmishën e parë me mëngë. Edhe sot kjo bluzë është më e dallueshme për vetë markën, por jo e vetmja gjë që ofron kjo kompani. “Fokusi kryesor i Lacoste janë veshjet sportive për meshkuj dhe femra”.