Chocolatte Plus - East Gate Mall

Homepage > Marka > Chocolatte Plus

Chocolatte Plus

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

http://chocolatteplus.com/

Kontakto:

070/575-101

Mediat sociale:

“Përderisa hyni në dyqanet tona të dizajnuara bukur, fillimisht jeni të mirëpritur ngrohtësisht nga punëtorët dhe stafi ynë më i mirë, të cilët do t’ju prezantojnë me një shumëllojshmëri ëmbëlsirash dhe pjatash të shijshme të servuara me çokollatë të shijshme duke përfshirë kafe të mrekullueshme dhe lëngje të freskëta.
Ofrimi i ushqimit me cilësi të lartë është diçka që ne kemi ndryshuar dhe vazhdimisht po përpiqemi ta përmirësojmë për t’ju dhënë një përvojë të këndshme dhe të paharrueshme.
Asortimenti ynë i pasur i vafleve, krepave dhe artikujve të tjerë bëhen të freskët çdo ditë.
Si rezultat i eksperimenteve shumëvjeçare, ju prezantojmë këtë menu të gjerë për të nxjerrë shijet, teksturat dhe aromat më të mira.”