Chica Cafe - East Gate Mall
Kthehu

Chica Cafe

Hapur çdo ditë

Kati

00

Mediat sociale:

Koncept i ri urban i kafeterisë dhe barit. Gjeni Chica Caffe në Caffe Avenue në katin e parë.