Carter's - East Gate Mall

Homepage > Marka > Carter’s

Carter’s

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://krs.mk/brand/carters/

Kontakto:

075/343-513

Mediat sociale:

“Carter’s është një markë lider e veshjeve për fëmijë sot në Shtetet e Bashkuara, të cilës i kanë besuar brezat e familjeve. Carter’s ka krijuar një gamë të plotë veshjesh të lezetshme, cilësore për bebe dhe fëmijë, dhurata dhe aksesorë që i bëjnë fëmijët të buzëqeshin që nga viti 1865.”