Carnival - East Gate Mall

Homepage > Marka > Carnival

Carnival

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://carnival.mk/

Kontakto:

070/357-372

Mediat sociale:

Carnival është një dyqan këpucësh mode me çmime të përballueshme. Carnival ka një gamë të gjerë këpucësh dhe aksesorësh për burra dhe gra, duke ofruar koleksione të përshtatshme për çdo sezon. Carnival përmban një sërë markash, duke përfshirë markat angleze si “Kedo” dhe “Betsy”. marka brazilianesi “Actvitta”, “Beira Rio”, “Moleca”; dhe marka amerikane së bashku me “SKECHERS” dhe shumë të tjera