Bëhuni gati për vitin e ri shkollor së bashku me East Gate Mall! - East Gate Mall
?>

Bëhuni gati për vitin e ri shkollor së bashku me East Gate Mall!

image of the store

Në East Gate Mall mund të gjeni gjithçka që ju nevojitet: nga gardërobë të re nga markat tuaja të preferuara, atlete, çanta shpine, mjete shkollore, laptopë, tableta, deri te tavolinë e re për dhomën tuaj.

Bëhu kull që në fillim me ofertat tona speciale dhe zbritjet Back to School.

• NEPTUN – deri në 25% në pajisjet kompjuterike dhe telefonat celularë
• iSTYLE – ofertë me zbritje të madhe për MacBook Air
• JYSK – 20-50% kursime në të gjitha tavolinat e punës dhe karriget, raftet dhe llambat e tavolinës
• Literatura – zbritje deri në 50% në asortimentin shkollor dhe dhuratë komplet librash
• TRI – dhurata për çdo blerës
• STAEDTLER – deri në 50% në të gjithë asortimentin shkollor
• Office Plus – kartela dhuratë me vlerë 300-900 për blerësit e ofertave fantastike për të gjithë asortimentin shkollor
• House of Samsonite – koleksion i ri i çantave të shpinës dhe materialit shkollor të Disney me zbritje të mëdha deri në 30%
• KARES – oferta fantastike për gamën e re të çantave të shpinës me mbrojtje kundër vjedhjes, syze dhe produkte shkrimi
• KRSH – zbritje deri në 30% në produktet e përzgjedhura dhe 20% në çanta shpine dhe pajisje shkollore
• SPORT VISION – Komplet tuta+atlete+çantë shpine=4.690 den
• SPORT REALITY – 👉Paketa Kronos për moshën shkollore: atlete+pjesa e poshtme; tuta+xhup=4.390 den. 👉Pako Kronos për parashkollor: atlete+pjesa e poshtme e tutave+xhup=2.990 den. 👉Paketë loto për moshën shkollore: atlete + komplet tuta = 3.990 den.
• UNDER ARMOUR – Me faturë mbi 3.990 den. 20% zbritje shtesë në çantën e shpinës
• ADIDAS – 20% zbritje speciale në çanta shpine dhe atlete
• INTERSPORT – 20% zbritje speciale në çanta shpine dhe atlete
• BUZZ – Për dy ose më shumë produkte të blera në një llogari, përfitoni -20% zbritje për çdo produkt nga koleksioni i veshjeve dhe pajisjeve
• TAF – 20% zbritje speciale në çanta shpine dhe atlete
• NIKE – Blini dy produkte dhe përfitoni -20% zbritje
• Polleo Sport – deri në 15% zbritje në çanta shpine dhe deri në 60% zbritje në gardërobë
• SKETCHERS – zbritje deri në 30% në koleksionin pranverë/vjeshtë
• KEGI SHOES – deri në 30% zbritje për këpucët
• Mango kids – zbritje deri në 20% të gardërobës vjeshtë/dimër dhe shtesë -20% në çmimet tashmë të ulura të koleksionit verë/vjeshtë
• Carters – deri në 50% në të gjithë gardërobën e verës dhe vjeshtës
• Original Marines – deri në 50% në të gjithë gardërobën e verës dhe vjeshtës
• Dioptra – zbritje deri në 20% në syze nga markat më të mira dhe ekzaminim falas
• Max Optika – Korniza optike + syze antireflektuese me cilësi të lartë
me çmim pako 3490 denarë
• Prima Optika – -50% zbritje në syzet dioptrike kur blini syze dioptrike për fëmijë
• Bozhinovski – zbritje deri në 30% në koleksionet e modës nga marka Swatch dhe orët e fëmijëve deri në 30% Flik Flak
• Parfois – 15% shtesë për çantat dhe çantat e shpinës tashmë me zbritje
• Carpisa – deri në 50% në çanta dhe çanta shpine
• Krusel – deri në 30% në pajisjet e fëmijëve, biçikleta, trotinet dhe helmeta mbrojtëse

Për fillim të mbarë të vitit të ri shkollor, me çdo faturë mbi 2000 denarë, do të merrni dhuratë CD nga “Dajte Muzika”. Dhuratën mund ta merrni në info pultin tonë.

Kurse më 10.09. e shtunë, mos e humbisni koncertin e “Dajte Muzika” me fillim në orën 18:00.

 

Eja në qendrën tënde të preferuar për shoqërim dhe aktivitete argëtuese të paharrueshme!

Shihemi!