May 2021

TINEX hap një hipermarket modern në East Gate Mall

HAPET TINEX I PARË BRENDA QENDRËS TREGTARE që nga tetori i këtij viti, i cili do të jetë një kombinim inovativ i Super Tinex dhe Delicatessen Tinex. Hipermarketi TINEX është një përvojë krejtësisht e re në treg; do të jetë një treg estetikisht i avancuar, modern dhe i dixhitalizuar për vetë-shërbim ku do të ketë një ofertë gjithëpërfshirëse për konsum ditor; 30,000 produkte të zgjedhura me kujdes nga prodhuesit maqedonas dhe botëror të kategorive të ndryshme. Përveç asortimentit të zakonshëm, do të ketë departamente të veçanta autentike për ushqime organike, dyqane ushqimore, dyqane kasapësh, dyqane peshku dhe furra buke.

HIPERMARKETI TINEX është marketi i vetëm në qendrën tregtare me një sipërfaqe prej 2,000m2, i cili përfshihet në të ashtuquajturën spirancat, qiramarrësit kryesorë në qendrën tregtare, si dhe kompleton ofertën e produkteve dhe shërbimeve për vizitorët të cilët, përveç blerjeve dhe argëtimit, vijnë për pazar javor.

COSMO do të mbulojë një sipërfaqe prej 300m2 në bulevardin kryesor, me një dyqan elegante në stilin eklektik francez, ku do të ofrohen produkte kozmetikë, parfume dhe bizhuteri nga shtëpitë më të mira të modës në botë.

Cvetanka Hristovska, drejtoreshë e markës së kompanisë Tinex, ia dorëzoi modelet për hipermarketin Tinex dhe Cosmo Aleksandar Tasevskit, koordinator i qiramarrësve të mëdhenj dhe udhëheqës i grupit të koordinatorëve të qiramarrësve në East Gate Mall, tha: “Ishte një sfidë që TINEX të ishte pjesë e qendrës tregtare më të madhe të rajonit. TINEX ka të njëjtin vizion dhe ndan të njëjtat vlera me EAST GATE MALL.Kemi arritur të krijojmë një koncept të ri kreativ me një ofertë të re dhe shërbim edhe më të mirë, dhe frymëzimi ynë janë gjithmonë klientët tanë. Duke hapur këto 2 dyqane, Tinex siguron 60 vende të reja pune”.

 

lajme

LAJME TË NGJASHME

...
The Athlete’s Foot hyn në Maqedoni, m’u në East Gate Mall

THE ATHLETE’S FOOT po vjen në Maqedoni për herë të parë përmes East Gate Mall dhe do të jetë një freskim i shkëlqyeshëm për sportdashësit.

...
Kryeministri Zaev viziton East Gate Mall

Kryeministri Zaev shprehu kënaqësinë e tij për të qenë një nga vizitorët e parë në East Gate Mall, qendrën më moderne tregtare në Ballkan, e cila tërhoqi emra të shquar markash nga e gjithë bota.

...
NEPTUN është lider i teknologjisë inovative në East Gate Mall

NEPTUN, lider i teknologjisë inovative dhe teknikës së bardhë në Maqedoni, hap dyqanin e tij të 26-të si një dyqan "kryesor" në East Gate Mall.

...
Markat e modës ”LPP” nga Evropa Qendrore dhe Lindore hapin dyqanet e tyre të para në East Gate Mall në Shkup

LPP SA është grupi që menaxhon pesë marka të njohura: Reserved, Mohito, House, Cropp dhe Sinsay. Çdo markë ka për destinim një grup të ndryshëm të synuar; ofron një stil të ndryshëm dhe përfaqëson një mënyrë të ndryshme të të shprehurit.

...
Të gjitha markat Inditex vijnë në East Gate Mall

Manjati botëror i modës nga Spanja, Inditex Group, do të marrë me qira hapësirë biznesi për të gjitha markat e saj, në mënyrë që shtatsheja e famshme të gjenden në vetëm një vend të "East Gate Mall".