Jes Pasta - East Gate Mall
Назад

Jes Pasta

Отворено секој ден

Спрат:

01

Телефон:

076/445-909

Прв паста бар во Скопје со свежи тестенини. Во Јес паста има избор на 5 вкуови на тестенина и преку 25 комбинации на сосови. Потрошувачите си бираат вид на тестенина и сос, а оброкот се подготвува во истот момент пред нив. Потрошувачот има можност да го следи целиот процес на подготовка, бидејки кујната на Јес паста работи на "Open Kitchen System".