Barre With Me - East Gate Mall
Назад

Barre With Me

image of the store

Boost Your Femininity!

Запознајте се со нашата нова програма во Palestra Fitness Center, за сите нови клиенти првиот час е БЕСПЛАТЕН* и едвај чекаме да се чувствувате ЗДРАВИ и ВИТАЛНИ. Нашиот тренинг е со низок интензитет, предизвикувачки и ќе ве остави да се чувствувате полни со енергија. Испрате ни порака за да го резервирате вашето место или пријавете се на пултот во Palestra.

Вашиот тренер Елизабета е подготвена за Вас!