3Д сложувалки за забава и игра. - East Gate Mall
Назад

3Д сложувалки за забава и игра.

image of the store

Новите тридимензионални сложувалки нудат голема забава за сите возрасти. Играј си и склопувај си мини верзии на најпознатите светски модели на архитектурата.

Се гледаме на +01 спрат во East Gate Mall.