Пандора карики за вас и за вашите најблиски! - East Gate Mall
Назад

Пандора карики за вас и за вашите најблиски!

image of the store

Ова лето, истакнете се со новите приспособливи стилови и откријте ги парчињата кои нè поврзуваат, но и разликуваат со PANDORA ME.
Посетете ја продавницата на Пандора во East Gate Mall, на приземје.