Yeppeuda - East Gate Mall
Назад

Yeppeuda

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://yeppeuda.mk/

Социјални мрежи:

Yeppeuda е компанија која се бави со продажба на козметика, брендовите кои ги претставувавме се “Tiam”, “Nacomi”, “Dr Jart”, “Heimish”, “Etude House”, “Skinrx Lab”, “Nacific”, “Beauty of Joseon”, “Your Secret Crush”, “Altruist”, “Haruharu”, “Neogen”, “Banila Co”, “Urma”, “Atopalm”, “Frudia” etc.